Amb l’inici del nou curs escolar a la cantonada, l’Ajuntament de Banyoles ha publicat la 18a edició de la Guia de Recursos Educatius Municipals de la ciutat. Aquest document, fruit del treball de les diverses àrees del consistori amb les entitats, és un recull anual i actualitzat de propostes i recursos educatius que ofereix la ciutat amb la finalitat de gaudir de Banyoles i de tot el seu potencial educatiu.

L'Ajuntament de Cornellà del Terri demanarà al nou delegat dels serveis territorials d'Ensenyament a Girona poder treballar plegats per poder incloure les demandes del municipi al pla d'inversions en equipaments educatius de què disposa la Generalitat.

El consistori cornellenc inverteix, actualment, uns 100.000 euros anuals en ajudes, manteniment i millores als edificis d'educació infantil i primària però no n'hi ha prou. Fa anys que l'equip de govern reclama a Ensenyament l'ampliació i remodelació de l'escola que passaria per poder reconvertir en aules els pisos dels mestres que es troben dins el recinte escolar. Com sempre, el problema és la disponibilitat econòmica del Govern català i és per això que Ensenyament disposa d'aquest pla d'inversions que marca les prioritats en matèria d'inversió educativa per anar responent a les necessitats dels diferents centres. Cornellà del Terri ja havia plantejat les seves demandes a l'anterior director dels serveis territorials.

Més enllà de l'ampliació del centre també se sol·liciten actuacions per reforçar la seguretat o per eliminar barreres arquitectòniques com per exemple la instal·lació d'un ascensor per donar resposta als alumnes que poguessin tenir problemes de mobilitat reduïda.

La remodelació del pati i el repintat de l'edifici conformen les obres de millora que l'Ajuntament de Cornellà del Terri està duent a terme durant aquestes setmanes d'estiu a l'escola Vall del Terri. El consistori, com sol ser habitual, aprofita aquest període de vacances en què no hi ha activitat al centre per executar aquestes millores que abans s'han consensuat amb la direcció i la comunitat educativa de l'escola.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima sobre la navegació que s'envia a tercers per al seu processament.
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes